Subscribe to RSS Feed

Neljas päev reisil – KOJU:)

on May 23rd, 2009 by Merike

Niisiis lubas dr. Maris Suurna, minu osavate kätega tippkirurg, mind täna haiglast koju. Kuulmekiles olev auguke sai loa ise paraneda, seega pole põhjust enam toitval haiglatoidul olla. Enesetunne on äsjast operatsiooni arvestades OK!, kuigi täna on olemine vähe unine ja udune.

Sain teada, et pean endale “laubale tätoveerima” sildi, et mul on peas sadu ja tuhandeid kroone maksev imevidin, et igasugused asjapulgad teaksid, miks ma turvaväravates piiksun ning et õnnetuse korral mu veresooni monopolaarsete võtetega kinni ei kõrvetataks, muidu tekib mu implantaadis lühis. Mind tohib kõrvetada vaid bipolaarselt. Saite aru, jah?!

No ja sukeldumisega tuleb mul nüüd hüvasti jätta, kahjuks. Seevastu snorkeldamine on endiselt lubatud ja lausa soovitatav. Ning rattaga sõites pean kandma sihukest peent kiivrit, mis kaitseks ka mu kõrva – näiteks mäesuusatajate kiiver sobiks selleks hästi, soovitas dr. Suurna. Mis tähendab, et mul on põhjust poodi minna – Å¡oppama, jes!

Kohtume taas Tallinnas!

Tags: , , , , , | Posted in Arvamus, Hr. Meniere

2 Responses to “Neljas päev reisil – KOJU:)”

  1. Heinar
    May 25th, 2009 at 19:38

    Kaaskannatajana soovin ma Teile kõike head Teie uue imevidinaga. Loodan väga, et see aitab Teie elu täisväärsemaks muuta. Parimad tervitused!

  2. Merike
    May 25th, 2009 at 19:45

    Tänan Heinar,
    nii kui eespool ka kirjutasin, on see sisekõrva töötlemine” vähendanud ka seda meniere’ga kaasnevat ja süvenevat tasakaalu häda. Nööril või peenel purdel kõnnitud küll ei saa, kuid olukord on võrreldes eelnevaga pea poole parem. Jaksu… Merike

Leave a Reply