Subscribe to RSS Feed

Ootan tööpakkumisi KAPOlt ja NASAlt

on November 27th, 2009 by Merike

Appi, appi, appi, appi! :) Kujutage ette, mind eile häälestati, timmiti – mind, inimest häälestati! Ja kahtlemata olen ma nyyd parem ja peenema olemisega ning muidugi vääääga kvaliteetne. Tippelektroonika ikkagi. :)

Ehk siis- minu kuulmist timmiti eile kvaliteetsemaks, ühtlustati kõrged ja madalad ning loodi (!) minu jaoks neli heliprogrammi.

*Igapäevaelu-programm – niimoodi kuulevad kõik normkuuljad.

*Suunamikriga proge – sellega kuulen ma vaid seda, kelle poole ma pöördun, taustamüra on vaikne, vaikne, ei sega. Jube mugav kohvikus jms kohas, kus lärmi palju.

*Kolmas, mu lemmmmmmmmik – muusikaproge – muusika on taas ilus, isegi koorilaul ja rockband. Elektrikidra on endiselt mõnus. Isegi klaver kõlab hästi. Ning laul. Saksofon ja akordion võiks vist olemata olla. Esialgu veel.

*Ja neljas on mürarikka-keskkonna proge. Seda pole ma veel proovinud, tuleb järelikult öökluppi minna, näiteks. :) Kõik kutsed on seega teretulnud.

Ma kuulen hetkel nii hästi, et ei suuda uskuda, et veel paremini võiks kuulda. Mu lapsed ytlevadki juba, et ma kuulen kohati neist paremini. Ja liiga sageli paluvad mul vähe valjemalt rääkida, sest nad ei kuule. :)

Ega minu juuresolekul enam naljalt suures, kuid suht vaikses ruumis, salajuttu ajada ei saa. :) Ja mul (loe: SI protsessoril) on veel nii 20 protsendi jagu, nii 20-25 dB, heli tugevuse tõstmise ruumi. Kvaliteeti annab aga veel tykk maad juurde timmida.

Jessas! Kui ma hakkan üks hetk tööle täisvõimsusega, nii aasta 2010 esimeses otsas, siis saan ilmselt KAPOlt tööd. Või NASAlt. Või eradetektiivina, sest suudan kuulda paremini kui SI-ta inimesed – mul ju huultelt lugemise oskus endiselt alles. Võin pealt kuulata mida ja keda vaid. Iga kell. Igal pool. Hea tasu eest muidugi. Ja kolleegid peavad kah mõnusad olema ning välisreisid boonusena on lausa kohustuslikud.

Ja veel, ma saan nüüd ka telefoniga rääkida. Helistage mulle. Kella 9.45-15.35 tööpäeviti ja kella 15.45-23.35 puhkepäeviti. 1. jaanuaril ööpäev läbi.

Armastusega,

Merike – tulevikuinimene

Tags: , , , , , | Posted in Arvamus, Hr. Meniere

Leave a Reply