Subscribe to RSS Feed

Ämblikuvõrgud mu blogis

on October 5th, 2010 by Merike Kungla

Raffas kurdab, et mu blogi on ämblikuvõrkudega kaetud ja tolmust hall ja tume. Valejutt, kinnitan ma teile. Ämblikuvõrgud ja ämblikud elavad mu tütre toas. Tal on ühe ämbliku jaoks isegi nimi – Elmar, kui ma nüüd õigesti mäletan.

Ja tolmu ka ei ole siin, virtuaalmaailm on jumalast puhas kui Eeden, igati allergia- ja tolmulestvaba keskkond.  E-ilmas võib küll valitseda tühjus nagu seda võib mõnikord kohata ka mu peas,  sellel korrusel, kus peaksid ideed ja mõtted sündima ja oma elu elama.

Toas on mul küll tolmu. Natuke. Kui päike tuppa paistab, siis on näha. Mõnikord. Päikest jääb õnneks üha vähemaks.

Ja mul on kohver. Kohver, kelle nimi on Kohver. Kohver  Kohver käis äsja Londonis. Koos mu sõbra Reeda ja Joonataniga.

Vot nii.

| Posted in Arvamus

One Response to “Ämblikuvõrgud mu blogis”

  1. Urmas Kungla
    October 11th, 2011 at 10:21

    Aastake möödas.
    Lükan vähe ämblikuvõrke eest ja…

    PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS, MERIKE!

Leave a Reply